© Oskar Sandh 06. Syns bäst i FF
Info
» Nyheter
» Historia
» Spelare

Säsong
» Spelschema
» Resultat
» Tabell
» Skytteliga
» Spelarstatistik

Övrigt
» Bilder
» Filmer
» Gästbok
» Länkar
» Forum
» Admin
Historia

Det var en av 2004 års första sommarlovsdagar i Örebro. Några kompisar hade bestämt sig för att träffas för att spela lite fotboll på en av sörbyängens många fotbollsplaner. Detta spelande fortsatte nästan varje dag under hela lovet och någon gång under tiden kom någon på den briljanta idén att starta upp ett korplag. Alla tyckte detta var en bra idé. En av klubbens spelare bestämde sig för att beställa hem lite papper på hur man kunde anmäla sig till serien.

Dagarna gick och till slut kom svaret att de hade varit för sent ute. De hade helt enkelt inte lyckats fått ihop pengar till att betala avgiften. Den dystra stämningen spred sig i laget men den försvann då man tog en runda 21 och tänkte på nästa års säsong, då skulle man vara ett firat lag i korpen.

Så kom då år 2005. Den ansvarige beställde hem anmälningspapper från korpen och i början av mars kom så papprerna, alla namn fylldes i och skickades omgående in till Korpen Örebro.

Spelet i division 6 startade och man började riktigt dåligt. Först en förlust mot gubbgänget EDB med Ravanelli i spetsen, därefter en stabil vinst över Birgergänget. I den tredje matchen mötte man ett mycket aggressivt Busslink som efter många om och men tillslut vann. Efter denna "chockmatch" vände det helt. Jasko tog sex raka segrar och klättrade uppåt i tabellen. I den sista, och som de flesta trodde, den avgörande matchen spelades mot snobbarna från Adolfsberg. Jasko åkte på en dyster uddamålsförlust, men fick det glädjande beskedet att Busslink förlorat sin match. Jasko FC hade vunnit division 6. 7 vinster och 3 förluster blev det för Jaskogänget i sin debutsäsong.

I år är det division 5 som gäller och en hel del nya lag som kommer få det tufft mot Jasko. Kommer Jasko att vinna division 5?

Bollen är rund.